Unlock the potential of your business!

Automatiseer en optimaliseer al uw bedrijfsprocessen in een software oplossing op maat

Waarom maatsoftware?

Een paar redenen waarom uw bedrijf er goed aan zou doen om te investeren in maatsoftware.

Automatisering van belangrijke bedrijfsprocessen op maat van uw bedrijf zorgen voor een precieze registratie van kritieke data, reductie in werk, de mogelijkheid om complexe bedrijfsregels toe te passen volgens de workflow en tot slot exacte data rapportage

Het op maat maken van applicaties zodat deze perfect matcht met uw bedrijfsprocessen zal uw bedrijf instaat stellen om een hoog niveau van standaardisatie te bekomen.

1. Stijging in productiviteit

Applicaties die speciaal ontworpen zijn voor de noden van uw onderneming stelt uw team in staat om sneller en slimmer te werken. Het is mogelijk om een uitgebreid technologisch platform te maken in tegenstelling tot het gebruik van verschillende programma’s die niet of moeilijk met elkaar samenwerken. Een geïntegreerd platform kan enorme efficiëntie winsten teweeg brengen, dit doordat alle data op 1 plaats aanwezig is en gebruikers niet moeten wisselen tussen verschillende sites & applicaties.

2. Competitief voordeel

Wanneer u gebruik maakt van dezelfde software als uw concurrenten wordt het moeilijker om uzelf te differencieren van de concurrentie. Door uw eigen technologie te ontwikkeling dat perfect aansluit bij uw specifieke bedrijfs- processen, kan u een competitief voordeel halen ten op zichtte van uw concurrentie. Dat voordeel groeit naar gelang hoeveel er geïnvesteerd word in uw eigen maat systemen.

3. Snelle reactietijd

Om goede maatsoftware te maken, moet u een goede partner hebben die u hierbij kan helpen en op de hoogte is van de laatste technische ontwikkelingen. Het snel veranderen van technologische strategie kan het verschil betekenen tussen markt dominantie of overtolligheid!

U begrijpt de voordelen van maatsoftware?

Neem vrijblijvend contact op en vraag een offerte

Ga naar contactformulier →
theme_hello_world

Keuze technologie

desktopapps

Desktop Applicatie
.Net / WPF / …

Wanneer kiezen?

 • Beschikbaar op desktop PC
 • Superieure performantie
 • Superierue gebruikservaring
webapp

Webapplicatie
ASP.NET / ASP.NET MVC / …

Wanneer kiezen?

 • Beschikbaar via het web
 • Weinig client installatie moeilijkheden

Een desktop applicatie op maat is de ideale keuze voor kleinere ondernemingen, deze hebben meestal niet veel PC’s en hoeven ook niet 24/7 overal ter wereld hun gegeven te raadplegen.

Dit type software heeft een paar zeer grote voordelen:

 • Veiligheid: Aangezien het softwarepakket draait op één of meerdere computers binnen uw bedrijf en niet beschikbaar is aan de buitenwereld via een webserver, is het zeer moeilijk voor mensen met slechte bedoelingen om “in te breken” in deze software. Bij een webapplicatie die via het internet toegankelijk is, heeft iedereen toegang ertoe. Wat dus ook de nodige security issues met zich meebrengt
 • UX – Gebruikservaring: Omdat een desktop applicatie volledige toegang heeft tot de bronnen op u machine, kan het deze ook beter gebruiken. Dit geeft als resultaat een mooie geavanceerde user interface en een goede gebruikservaring
 • Performantie: Bij een webapplicatie moet bij elke handeling een synchrone of asynchrone roundtrip gebeuren naar de server waar de webapplicatie draait. Dit zorgt telkens voor vertraging en heeft een zware inpakt op performance. Een desktop applicatie heeft deze limitatie niet, afhankelijk van uw hardware zal dit in zogoed als alle gevallen veel sneller gaan.
 • Kostrpijs: Een desktop appliciatie is veel makkelijker te ontwikkelen dan een webapplicatie en is daarom ook budget vriendelijker.

Een webapplicatie is het meest geschikt voor bedrijven die bepaalde services online willen aanbieden in de vorm van een webapplicatie of voor bedrijven die over zeer veel PC’s beschikken en intern willen gebruikmaken van een webapplicatie.

Ook deze aanpak heeft een paar grote voordelen:

 • Geen installatie: Er is geen installatie nodig op alle verschillende PC’s, het enige wat een computer nodig heeft is een moderen webbrowser. Hiermee wordt er ontzettend veel tijd uitgespaard en zijn er ook geen versie problemen. De laatste versie van de applicatie is altijd meteen beschikbaar.
 • Beschikbaarheid & Bereikbaarheid: Een webapplicatie die via het internet toegankelijk is gemaakt is 24/7 beschikbaar en kan van overal ter wereld benaderd worden.
 • Lagere hardware kosten: Doordat computers enkel een browser nodig hebben is het mogelijk om met minder dure hardware te werken. Tevens is de applicatie ook toegankelijk via smartphones & tablets.

Werkstroom

U heeft niet gevonden wat u zocht?