Wacht niet langer!

Elk bedrijf heeft een professionele website nodig

Waarom een website?

Enkele redenen waarom uw bedrijf een professionele website nodig heeft.

Zoals vele kleine zelfstandigen, zou u denken dat uw bedrijf geen voordelen kan halen uit een website, of dat een website niet binnen uw budget valt. Of misschien denkt u omdat u geen computer gebruikt dat potentiële klanten dit ook niet doen.

Dit zijn natuurlijk missopvattingen. Hiernaast vindt u een opsomming van de belangrijkste redenen waarom elk bedrijf een website nodig heeft, ongeacht de grootte van het bedrijf.

0 Consumenten onderzoekt een bedrijf online
0 Haakt af wanneer er geen website is

1. Uw bedrijf zal geloofwaardiger overkomen

Vandaag gebruiken meer en meer consumenten het internet op zoek naar producten of diensten die ze nodig hebben. Als uw onderneming een professionele website heeft zal dit een grotere geloofwaardigheid teweeg brengen. Zonder een website zouden potentiële klanten eerder geneigd zijn om naar concurrenten te gaan die wel één hebben.

Als u reeds beschikt over een website die snel in elkaar geknutseld is en niet voldoet aan de vele technische en functionele vereisten waaraan een website vandaag de dag moet aan voldoen, dan doet u er goed aan om deze professioneel te laten herontwerpen. Door dit te doen zal u een professioneel imago hebben op het web en potentiele klanten meer vertrouwen geven in uw bedrijf. Voor thuis-gebaseerde bedrijven is dit zeker van toepassing aangezien er geen winkel etalage is om mee reclame te maken.

2. U kan uw klanten eenvoudig geïnformeerd houden

Zie uw website als een online brochure of catalogus. Het is veel makkelijker en sneller om informatie aan te passen over uw producten en diensten op een website dan met drukwerk. Dit maakt van een website de meest efficiënte manier om uw klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten, evenementen, speciale promoties, nieuwe diensten die u organiseert en/of aanbied, … In tegenstelling tot gedrukte reclame dit snel verouderd, kan uw website de klant voorzien van correcte en up to date informatie.

3. Met een website bespaart u geld

Als een kleine onderneming denkt u waarschijnlijk dat u zich geen professionele website kunt veroorloven. Eigenlijk kan u het zich niet veroorloven om geen website te hebben. De kostprijs van een website/webapplicatie hangt volledig af van wat uw behoeften en wensen zijn. Vergeleken met de kostprijs van advertenties en rekening houdend met de potentiële bereik je kan hebben met een website, is het een zeer kost efficiënte manier om uw bedrijf te promoten.

4. Altijd toegankelijk

Een website is beschikbaar voor zowel uw vaste klanten als uw potentiële klanten en dit 24/7/365. Dit geeft hen het gemak om uw producten en diensten te bekijken wanneer u winkel of kantoor gesloten is. Met de drukke levensstijl van vandaag is het belangrijk dat deze informatie beschikbaar is voor klanten wanneer zij dit wensen.

5. Een plaats waar u uw referenties kan tonen

Het maakt niet uit in welke sector u actief bent, een website is de plaats bij uitstek voor het plaatsen van referenties. Door het toevoegen van een portfolio of een afbeeldingen galerij of zelfs feedback van klanten over uw prestaties kan u potentiële klanten overtuigen waarom zij voor u moeten kiezen.

6. Diensten en producten marketen aan een wijder publiek

Zowel voor het verkoop van producten als het leveren van diensten, uw website zorgt voor een extra plaats waar u ze kan verkopen. Als een retailer is een website (eCommerce) de plaats bij uitstek voor het verkoop van uw producten aan een wijd publiek. Diensten kunnen zelfs wereldwijd aangeboden worden. Denkt u dat u uw producten en diensten niet online kan verkopen? Denk er dan even aan dat zelfs huizen en auto’s online verkocht worden.

7. U bespaart tijd

Goede informatie voorzien aan uw klanten neemt veel tijd in beslag, hetzij via telefoon, via een persoonlijk gesprek, via een brochure of via email; Met een online catalogus kan u veel informatie voorzien over uw producen en diensten. Eenmaal de website er is, is deze ongelimiteerd beschikbaar voor al uw klanten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk wat tijd.

8. Het verbeter uw klantservice

Misschien bent u een accountant die graag zijn klanten wil adviseren over hoe zij hun boekhouding kunnen vereenvoudigen. Misschien bent u telefonie retailer en wil klanten uitleggen hoe ze hun telefoon kunnen updaten naar de laatste versie. Door het toevoegen van een ‘veelgestelde vragen’ sectie, toevoegen van artikels en blogpost of het sturen van een nieuwsbrief voorziet u al uw klanten van een antwoord op hun vragen.

U begrijpt de noodzaak van een website?

Neem vrijblijvend contact op en vraag een offerte

Ga naar contactformulier →
theme_hello_world_data2

Keuze technologie

statisch

Statische Website
HTML 5 / CSS3 / Javascript

Wanneer kiezen?

 • De inhoud wijzigt zelden
 • U heeft geen tijd voor beheer
 • Geen blogs, ecommerce, etc
cms

CMS Systeem
Wordpress / Drupal / …

Wanneer kiezen?

 • De inhoud wijzigt vaak
 • U wil zelf de inhoud beheren
 • U heeft een blog, portfolio of galerij nodig
webapp

Webapplicatie
ASP.NET / ASP.NET MVC / …

Wanneer kiezen?

 • Beheren van eigen gegevens structuren
 • UI volledig op maat
 • Alle andere gewenste functionaliteiten

Een statische website is de ideale keuze voor klanten die een website willen die niet veel veranderd. Eenmaal de website er is zal deze eerder sporadisch aangepast worden. Indien er een blog moet zijn of de inhoud wordt toch regelmatig aangepast wordt toch een basis CMS systeem aanbevolen, ook al past u de content zelf niet aan.

Deze soort website wordt offline gemaakt, gebruikmakend van de HTML5/CSS3/Javascript technologie in combinatie met basis libraries zoals JQuery. Daarna worden de gemaakte pagina’s geupload naar de server met een FTP programma. Indien er toch aanpassingen moeten gebeuren aan de website en u heeft geen kennis van HTML5, CSS3 of Javascript, dan laat u dit best door Keysoft uitvoeren.

Een statische website maakt geen gebruik van databases. Er is dus geen gevaar dat er gegevens verloren gaan door niet chronologische aanpassingen. Wat je ziet is wat je krijgt

Een CMS systeem laat u toe zelf de inhoud van uw website te beheren. Met inhoud beheren wordt bedoelt:

 • Aanmaken van nieuwe pagina’s gebaseerd op templates
 • Aanpassen van de inhoud van die pagina’s
 • Opmaken van menu structuren

Als u geen op maat gemaakt design wilt met veel toeters en bellen, dan kan een cms systeem zeer betaalbaar zijn. Zeker als u van plan bent om veel inhoudswijzigingen te doen of producten te verkopen.

Een webapplicatie kan u het best bekijken als een stuk software dat op een server draait. Via een web interface kan de gebruiker met de applicatie

werken. Een goed voorbeeld van veelgebruikte webapplicatie functionaliteiten is een online winkel, de gebruiker kan lijsten maken van favorieten, dingen kopen, producten bekijken en veel meer.

Webapplicaties maken meestal gebruik van een database om permanente informatie zoals producten en gebruikers in op te slaan. Technisch gezien is een CMS systeem ook een webapplicatie die speciaal gemaakt is voor het beheren van inhoud.

Aangezien het gaat over software kan deze gemaakt worden op maat van uw wensen. Neem even een kijkje in de rubriek maatwerk voor meer informatie

Werkstroom

U heeft niet gevonden wat u zocht?