Keysoft-Solutions Loxone Silver Partner - Smart Home & Home Automation

Keysoft-Solutions benoemd tot Loxone Silver Partner

Keysoft-Solutions werkt reeds enige tijd samen met Loxone als reguliere partner. Sinds kort zijn wij door Loxone benoemt tot Loxone Silver Partner. Om dit niveau van partnership te bekomen moeten wij als bedrijf een minimum niveau van expertise in huis hebben betreffende het bekabelen, implementeren en programmeren van een Loxone Smart Home systeem. Deze expertise wordt bekomen door het volgen van een opleiding verspreid over meerdere dagen gegeven door een door Loxone gecertificeerde trainer. Na deze opleiding moet men ook een competentie test afleggen om te kijken of de deelnemer in kwestie de materie voldoende beheerst.
Door het behalen van deze benoeming worden wij door Loxone ook erkent als bekwame partner en tevens vermeld op hun website. Hierdoor kunnen wij u als klant nog beter bijstaan en helpen in het creëren van een ‘real smart home’. Of het nu gaat om projecten voor woonhuizen of grotere commerciële projecten, bij Keysoft-Solutions bent u op de juiste plaats.
Waarom kiezen voor Keysoft-Solutions voor uw Smart Home projecten?

Wij zijn begonnen als een IT-firma met expertise in computernetwerken, software en integratie van verschillende systemen. Een smart home systeem is in bijna alle gevallen afhankelijk van een computernetwerk. Smart home systemen maken gebruik van dit netwerk om met elkaar of met randapparatuur te communiceren. Ook om met servers en services in de cloud te communiceren, al dan niet geëncrypteerd. In tegenstelling tot een elektricien die wel weet hoe een netwerk moet bekabelt worden, weet deze vaak niets of weinig over robuuste netwerkontwerpen, firewall beveiliging, routing, VLAN configuraties, QOS en andere geavanceerde netwerk topics die nodig zijn om een performant en veilig netwerk te maken. Dit is extra belangrijk bij smart homes waar sturingen in het huis via een controller worden aangeboden op het netwerk. Denk hierbij aan toegangscontrole via een deur of garagepoort, camera bewaking binnen en buiten. Dit zijn allemaal functies waarvan u niet wilt dat deze onder controle vallen van een 3de partij.

Wanneer iemand toegang verkrijgt tot het netwerk via een gehackte IP-camera brengt dit de andere apparatuur op het netwerk ook in gevaar. Hierdoor kan men potentieel meekijken op de camerabewaking, garagepoorten openen etc. Dit moet vermeden worden.
Kortom waarom kiezen voor een automatisatie bedrijf met IT-achtergrond:
Ontdek alle mogelijkheden op onze pagina computernetwerken
Heeft u een vraag of opmerkingen of wilt u kennismaken met het Loxone systeem in onze eigen 'Real Smart' home ofwel bij u thuis met een demo koffer neem dan gerust contact met ons op.

Een reactie achterlaten