Maatsoftware vergroot klantvriendelijkheid bij sociale huisvestingsmaatschappij

Categorie:

Klant:

SNMH

Datum:

Case Studie

Maatsoftware vergroot klantvriendelijkheid bij sociale huisvestingsmaatschappij SNMH

Met bijna 2.000 sociale huurwoningen heeft de Sint-Niklase Maatschappij voor de Huisvesting (SNMH) een stevig patrimonium. Het verzamelen van de gegevens en voorkeuren van meer dan 4.000 kandidaat-huurders op de wachtlijst brengt heel wat administratie met zich mee. De organisatie klopte aan bij Keysoft-Solutions voor software op maat om de efficiëntie te verhogen, de administratie te verlagen en de service en klantvriendelijkheid te verbeteren.
Maatsoftware voor bedrijven en organisaties - SNMH - Customer Case - Keysoft-Solutions - Afbeelding 1

Probleem

Wie een sociale woning wilde huren, moest hiervoor naar het loket van de SNMH gaan. De inschrijving en administratie gebeurde er nog op papier. Daardoor lag de administratieve last hoog en duurde het lang om alles in te vullen en klanten wegwijs te maken. Bovendien doken er vaak tegenstrijdigheden op omdat klanten klanten moeilijk de meest recente en relevante informatie konden terug vinden op de website.

Vraag

De SNMH had nood aan maatsoftware: een pakket dat speciaal voor de organisatie ontwikkeld is en waarbij er de nodige aandacht was voor beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

We zijn heel tevreden met het resultaat en de werking. We hopen de samenwerking met Keysoft-Solutions nog lang verder te zetten.

Maatsoftware voor bedrijven en organisaties - SNMH - Customer Case - Keysoft-Solutions - Afbeelding 2

Oplossing

De bestaande homepagina verdween en Keysoft-Solutions bouwde een nieuwe .NET website. Die site communiceert met alle tools voor en achter de schermen. Bezoekers vinden er een overzicht van alle beschikbare panden – inclusief ligging, foto’s en bijkomende informatie.
Bovendien moeten potentiële huurders niet meer naar het loket komen om hun plaats op de wachtlijst aan te vragen. Die raadplegen ze nu online. En ook hun voorkeuren wijzigen ze via de vernieuwde website, want die geeft on the spot het aantal beschikbare panden weer.
Maatsoftware voor bedrijven en organisaties - SNMH - Customer Case - Keysoft-Solutions - Afbeelding 3

Resultaat