Diensten

Software

Software Oplossingen

Op maat van
uw bedrijf of kant-en-klaar

Bent u op zoek naar een IT-partner voor het maken, aanleveren en onderhouden van uw software? Dan bent u bij Keysoft-Solutions op de juiste plaats. Kom eens praten over uw project en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden voor uw vereisten.

Ontdek hier hoe wij uw klein tot middelgroot bedrijf kunnen helpen met het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen en hiervoor een op maat gemaakt administratief software pakket te ontwikkelen. Eventueel aangevuld met doorgedreven rapportering, integratie met bestaande externe systemen en automatisatie van mailings en andere handelingen.

U heeft nood aan een software pakket waarmee u meteen aan de slag kunt gaan. Dit behoord ook tot de mogelijkheden. Keysoft-Solutions werkt aan de ontwikkeling van softwareoplossingen voor verschillende niche markten. Dit gebeurd samen met een expert van de betreffende sector die momenteel geen bestaande oplossing kan vinden.

Powered By

Microsoft .NET

Waarom

Wij werken met
het Microsoft .NET Platform

Voor het ontwikkelen van onze maatsoftware en software producten maken wij gebruik van het Microsoft .NET Platform. Dit zorgt voor doorgedreven integratie met het windows platform en andere Microsoft producten en technologieën.

Naast de doorgedreven integratie met het Windows platform zijn er nog voordelen bij het gebruik het Microsoft .NET platform.
Snellere Ontwikkeling

Door gebruik te maken van een applicatie framework zoals .NET worden er meestal grote tijdswinsten geboekt. Dit komt doordat vele low level besturingssysteem specifieke acties worden gebundeld en in sommige gevallen worden verborgen voor de ontwikkelaar. Een voorbeeld hiervan is memory management.

Betrouwbaarheid

Het .NET framework heeft de test van de tijd doorstaan en wordt gebruikt door organisaties uit verschillende sectoren. Niet enkel is het framework betrouwbaar, maar deze bied ook schaalbaarheid. Naar mate uw organisatie groeit zullen ook de behoeften en de benodigde functionaliteiten veranderen. Door te bouwen op het .NET Framework.

Cross Platform

Hoewel het .NET framework initieel ontwikkeld is voor het Windows besturingssysteem, is het nu mogelijk dit framework ook te gebruiken op andere besturingssystemen wanneer men .NET Core gebruikt. .NET Core is de herwerkte versie van het .NET Framework en werkt op Linux, OS X en macOS.

Grote Community

Door dat het .NET Framework al een lange tijd bestaat en bovendien zo populair is, is er een enorme community van bedrijven, organisaties en professionals die dit framework gebruiken. Online zijn er dus enorm veel resources, documentatie, forums en video's beschikbaar die kunnen helpen bij het oplossen van problemen.

Software Referenties

Projecten & Case Studies

Meer details nodig?

Bekijk de pagina's
voor maatsoftware en software producten

Maatsoftware
Software op maat van uw onderneming.
Software Producten
Bestaande software klaar voor gebruik.
a
Contact

Nog Vragen?

U kan bij ons steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.
Wat is het Microsoft .NET Platform?
Het .NET framework is een applicatieontwikkeling framework dat gemaakt is door Microsoft. Dit framework vormt een laag boven op het besturingssysteem met als doel bepaalde handelingen eenvoudiger te maken. Dit zorgt ervoor dat de softwareontwikkelaar zich niet bezig moet houden met de ins en outs van een besturingssysteem, maar in de plaats zich kan focussen op het ontwikkelen van software die de klus klaart. In principe is het .NET Framework niet enkel voor Windows, echter de implementatie van het framework voor andere besturingssystemen ontbreken vaak functionaliteit. Meer informatie over het .NET framework kan u hier vinden.
Kunnen we bij maatwerk de broncode krijgen?
Dit is een mogelijkheid. Hiervoor moeten er eerst duidelijke afspraken gemaakt worden met de klant over wat wel en niet kan met deze broncode. Ook moet dit aangegeven worden bij de aanvang van het project. Indien de broncode zal gebruikt worden voor verdere interne ontwikkelingen door de klant moet er ook een duidelijke overeenkomst zijn over support aangezien de originele werking van de maatsoftware dan niet meer kan gegarandeerd worden.
Zijn aanpassingen aan een software product mogelijk?
Aangezien onze software producten geschreven zijn door ons kunnen wij op vraag van de klant hier aanpassingen aan doen. Dit is dus zeker mogelijk.