Diensten

Software Op Maat

Software

Op maat van
uw onderneming

Automatisering van belangrijke bedrijfsprocessen op maat van uw bedrijf zorgen voor een precieze registratie van kritieke data, reductie in werk, en de mogelijkheid om complexe bedrijfsregels toe te passen volgens een vooraf gedefinieerde workflow en tot slot exacte data rapportage.
Keysoft-Solutions kan uw onderneming helpen met het in kaart brengen van de interne werkstromen om vervolgens deze werkstromen te automatiseren en formaliseren in een op maat gemaakt administratief softwarepakket. Een dergelijk beheerspakket kan verder aangevuld worden met volledig geautomatiseerde processen die zorgen voor nachtelijke verwerking van gegevens en integratie met externe systemen voor het ophalen of schrijven van informatie. De informatisering van uw werkstromen en het digitaliseren van papieren formulieren heeft vele voordelen. Automatisering van belangrijke bedrijfsprocessen op maat van uw ondernemen zorgen voor een precieze registratie van kritieke data, reductie in werk, de mogelijkheid om complexe bedrijfsregels toe te passen volgens een vooraf gedefinieerde workflow en tot slot exacte data rapportage. Het op maat maken van applicaties zodat deze perfect matcht met uw bedrijfsprocessen en werkstromen zal uw bedrijf instaat stellen om een hoog niveau van standaardisatie te bekomen.

Waarom Maatsoftware?

Een paar redenen waarom uw bedrijf er goed aan zou doen om te investeren in maatsoftware
1. Stijging in productiviteit

Applicaties die speciaal ontworpen zijn voor de noden van uw onderneming stelt uw team in staat om sneller en slimmer te werken. Het is mogelijk om een uitgebreid technologisch platform te maken in tegenstelling tot het gebruik van verschillende programma's die niet of moeilijk met elkaar samenwerken. Een geïntegreerd platform kan enorme efficiëntie winsten teweeg brengen, dit doordat alle data op één plaats aanwezig is en gebruikers niet moeten wisselen tussen verschillende sites & applicaties.

2. Competitief Voordeel

Wanneer u gebruik maat van dezelfde software als uw concurrenten wordt het moeilijker om uzelf te differentiëren van de concurrentie. Door uw eigen technologie te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw specifieke bedrijfsprocessen, kan u een competitief voordeel halen vergeleken met uw concurrentie. Dat voordeel groeit naar gelang hoelang er geïnvesteerd wordt in uw eigen maat systemen.

3. Snelle Reactietijd

Om goede maatsoftware te maken, moet u een goed partner hebben die op de hoogte is van de laatste technologische ontwikkelingen en industriestandaarden. Indien u een nieuwe technologie wilt inschakelen of nieuwe functionaliteiten wilt toevoegen, door te werken met maatsoftware kan dit zeer snel gebeuren.

Software Type

Desktop Applicatie

Software

Die rechtstreeks op
uw PC draait

Een desktop applicatie is een toepassing die rechtstreeks draait op de computer. Deze moet meestal eerst geïnstalleerd worden. Het voordeel van een dergelijke applicatie is dat deze toegang heeft tot alle resources van de machine. Ideaal voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Voor het ontwikkelen van desktopapplicaties op het Windows platform zijn er verschillende technologieën beschikbaar.
Wij specialiseren ons in:
  • Windows Forms
  • WPF (Windows Presentation Foundation)
  • Windows Universal Apps
Nog enkele voordelen bij het gebruik van een desktop applicatie zijn:
Veiligheid

Aangezien het softwarepakket draait op één of meerdere computers binnen uw bedrijf en deze niet bereikbaar is via het internet is het moeilijker om in het systeem 'in te breken'.

Gebruikservaring

Omdat een desktop applicatie volledige toegang heeft tot de bronnen op u machine, kan het deze ook beter gebruiken. Dit geeft als resultaat een mooie user interface en een goede gebruikservaring.

Performantie

Bij een webapplicatie moet bij elke handeling een synchrone of asynchrone roundtrip gebeuren naar de server waar de webapplicatie draait. Dit heeft een negatieve impact op de performantie. Een desktop applicatie heeft dit niet.

Kostprijs

Een desktop applicatie is vaak sneller te ontwikkelen dan een webapp en is daarom ook budget vriendelijker. Deze soort applicatie wordt voor een specifiek platform gemaakt terwijl een webapp moet werken in meerdere browsers.

Past een desktopapplicatie het best bij uw project of wilt u meer te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.
Software Type

Webapplicatie

Software

Die overal via
een browser beschikbaar is

Een webapplicatie is een toepassing die op een server draait en via een browser op de computer moet benaderd worden. Het voordeel van een dergelijke applicatie is dat er geen installatie nodig is op de client PC. Het uitrollen van een nieuwe versie dient ook enkel op de server te gebeuren wat versiebeheer sterk vereenvoudigd. Voor het ontwikkelen van webapplicaties op het Windows platform zijn er verschillende technologieën beschikbaar.
Wij specialiseren ons in:
  • ASP.NET
  • ASP.NET MVC
  • Web API
  • Angular
Nog enkele voordelen bij het gebruik van een webapplicatie zijn:
Bereikbaarheid

Een webapplicatie die via het internet toegankelijk is gemaakt is 24/ beschikbaar en kan van overal ter wereld benaderd worden.

Cross Platform

Aangezien er enkel een browser nodig is, kan een webapplicatie benaderd worden vanop verschillende apparaten zoals een smartphone of een tablet.

Deployment

Doordat een webapplicatie centraal op een server draait is het zeer eenvoudig om nieuwe versies te deployen.

Past een webapplicatie het best bij uw project of wilt u meer te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.
Software Type

Integratie & Automatisatie

Software

Integratie met externe
systemen

Specifieke software om uw software te laten samenwerken met een extern systeem. Dit kan de productiviteit verhogen aangezien dit meestal manuele handelingen vervangt.
Keysoft-Solutions kan uw onderneming helpen met het integreren van externe systemen in uw bestaande of nieuwe software. Deze integratie kan gebeuren op verschillende manieren. Op basis van het gebruik van een externe (web/rest) API. Op basis van rechtstreekse database toegang of op basis van datasynchronisaties en/of datatransformaties.
Software

Automatisatie van bedrijfsprocessen

Specifieke software om bedrijfsprocessen te automatiseren. Denk hierbij aan nachtelijke synchronisatie jobs. Nachtelijke rapportering. Automatische berekeningen enz.
Net zoals bij integratie van externe software kunnen wij u helpen bij de automatisatie van verschillende bedrijfsprocessen. Het maken van een op maat gemaakt administratief pakket is vaak slechts de eerste stap en dit moet verder aangevuld worden met automatische processen die de manuele handelingen die de gebruiker moet nemen tot een minimum herleid.
Heeft u nood aan verdere ondersteuning bij uw integratie en/of automatisatie project of wilt u meer te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.
Nog Vragen,

Niet gevonden wat u zocht?

De kans is zeer groot dat wij u toch verder kunnen helpen met uw maatsoftware gerelateerde ideeën en/of projecten. Neem vrijblijvend contact op met ons via het onderstaand formulier. Bij ons kan u steeds rekenen op
Grondige Analayse

Voor aanvang van het project wordt eerst een beknopte pre-analyse gemaakt. Bij aanvang van het project wordt een doorgedreven analyse gemaakt.

Fixed Price Projecten

Op basis van een grondige analyse kunnen wij voor maatsoftware werken met het 'fixed price' principe. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Expertise

Grondige kennis van software programmeer technieken, computernetwerken, computer hardware en het opzetten en implementeren van websites.

Wacht niet langer

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project dat moet uitgewerkt worden of heeft u hulp nodig? Bij ons kan u steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op om samen tot een maat oplossing te komen voor uw situatie.