Bekijk Onze

Realisaties

Projecten

Bekijk een greep van onze project referenties en laat uzelf inspireren.

Case Studies

Bekijk onze uitgewerkte case studies met feedback van onze klanten.

Projecten

Bekijk een greep van onze project referenties en laat uzelf inspireren.

Case Studies

Bekijk onze uitgewerkte case studies met feedback van onze klanten.

Maatsoftware

We werken al enkele jaren samen en dit steeds tot grote tevredenheid! Zo verloopt de communicatie altijd heel vlot en is het wederzijdse vertrouwen groot.

Tine H.
Recruitment Manager
Website

Een top website gecreëerd voor mij. Daar ben ik echt blij mee. Mijn eisen lagen hoog. Maar ze zijn allemaal ingewilligd. Top werk.

Hein V.
Zaakvoerder
Website + Huisstijl

Een hele vlotte samenwerking. Ik ben zeer tevreden met mijn website en krijg veel complimenten van mijn klanten.

Cynthia D.
Zaakvoerder
Op Maat Gemaakte

Oplossingen voor
bedrijven en particulieren

Keysoft-Solutions is een ICT-onderneming opgericht in 2015 dat zich specialiseert in het leveren van kwaliteitsvolle en betaalbare oplossingen. Het bedrijf specialiseert zich in: building automation (smart homes & smart offices), computernetwerken, (maat)software en websites. Sinds kort bieden wij ook een webshop aan waar zowel bedrijven als particuleren terecht kunnen voor al hun building automation, netwerk en computer materiaal. Waarom kiezen voor Keysoft-Solutions?
Grondige Analayse

In de besprekingsfase het project wordt eerst een beknopte pre-analyse gemaakt in overleg met de klant. Bij aanvang van het project wordt een doorgedreven analyse gemaakt.

Advies & Ondersteuning

Zowel voor, tijdens als na het project of uw aankoop staan wij steeds klaar om u en/of uw onderneming te ondersteunen met raad en daad.

Fixed Price Projecten

Op basis van een grondige analyse kunnen wij voor de meeste van uw projecten werken met het 'fixed price' principe. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Vlot Bereikbaar

U komt vlot met ons in contact en dit via verschillende kanalen. Daardoor zal u ook snel reactie krijgen. Als bedrijf krijgt u ook toegang tot ons teams kanaal.

Expertise

Grondige kennis van building automation, computernetwerken, programmeer technieken, computer hardware, product kennis en het opzetten en implementeren van websites.

Eén Aanspreekpartner

Daar wij zowel smart home, software, hardware en netwerk leverancier zijn kan u bij ons terecht voor al uw automation en ICT noden.

Wacht niet langer

Neem Vrijblijvend
Contact Op

Heeft u een project dat moet uitgewerkt worden of heeft u hulp nodig? Bij ons kan u steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op om samen tot een oplossing te komen voor uw situatie.