Diensten

Bedrijfsnetwerk

Uw Computernetwerk

Op maat van
uw onderneming

Bent u op zoek naar een IT-partner voor het opzetten en beheren van het computernetwerk van uw bedrijf. Kom eens praten en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden voor uw vereisten.
Keysoft-Solutions kan uw klein tot middelgroot bedrijf helpen met het opzetten van een professioneel computernetwerk. De belasting van het bedrijfsnetwerk is vaak groter dan een thuisnetwerk en wordt meestal ook gebruik voor IP-telefonie en andere geavanceerdere functies zoals toegangscontrole, camerabewaking, geautomatiseerde back-ups, intranet en filesharing. Ook moet er rekening gehouden worden met voldoende Wifi capaciteit door het aanwezig zijn van grotere aantallen mensen. Daarom is het belangrijk om vanaf het begin een goed ontwerp te hebben en het maken van goede keuzes over het materiaal.
Wij helpen uw onderneming met het ontwerpen van uw netwerk, het bekabelen en aansluiten van de kabels. Het leveren van de nodige netwerk hardware en configuratie ervan. Daarnaast kunnen wij uw onderneming ook ondersteunen met onderstaande opties:

IP Camera Bewaking

Beveilig uw onderneming met een camera bewakingssysteem met geavanceerde opname mogelijkheden.

Toegangscontrole

Maak gebruik van professionele toegangscontrole op basis van RFID-badges en camera controle.

Powered By

Ubiquiti

Waarom

Wij werken met
het materiaal van Ubiquiti

Wij kiezen voor Ubiquiti om dit materiaal garant staat voor professionele prestaties met een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit vergeleken met andere merken. De netwerkuitrusting van Ubiquiti is de keuze bij uitstek voor een betrouwbaar managed netwerk.

Veilig

Ubiquiti materiaal is uitgerust met geavanceerde robuuste beveiligingsfuncties zoals: deep packet inspection, geavanceerde firewall bescherming en Intrusion prevention.

Performant

De pro modellen zijn uitgerust met één of meerdere 10 Gbps SFP+ poorten voor razendsnelle doorvoersnelheid. Met IPS enabled haalt de hardware nog steeds 3,5 Gbps.

Betrouwbaar

Door de bouwkwaliteit en de aandacht voor voldoende airflow mogelijkheden is Ubiquiti materiaal zeer betrouwbaar. Bovendien beschikt de hardware over redundante voeding.

Professioneel

Bevat geavanceerde features zoals gateway to gateway VPN, QOS, WAN Failovers, VOIP en nog veel meer.

Managed Netwerk

Door gebruik te maken van Ubiquiti hardware voor alle componenten in een netwerk krijgt men automatisch een managed netwerk zonder dat daar zeer dure software voor nodig is. Dit laat toe het gehele netwerk te beheren vanaf 1 plaats.

Eenvoudig Gebruik

Het gehele netwerk is te bekijken vanuit de prachtige UI van UniFI OS. Hier kan u eenvoudig de status opvolgen en ook aanpassingen uitvoeren. De intuïtieve UI maakt het u als eindgebruiker mogelijk zelf uw netwerk te beheren als u dat wenst.

IP Camera Bewaking

Powered By Ubiquiti

Camera Bewaking Die

Flexibel inzetbaar is

Dankzij de eenvoudige netwerk integratie is dit camerabewakingssysteem makkelijk en snel inzetbaar zelfs in bestaande netwerken. Bovendien is er een ruim aanbod van camera’s beschikbaar zodat we voor iedere situatie wel een oplossing kunnen vinden. Het systeem is ook zeer schaalbaar. Dit maakt het mogelijk om simpel te beginnen en uit te breiden naar gelang de vereisten veranderen.

G4-PRO

Super scherpe 4K-camera met 3x optische zoom en infra rood Leds voor nachtzicht. De camera beschikt over een IP67 rating.

G3 Flex

Stijlvolle Full HD (1080p) mini PTZ-camera met infrarode Leds. Beschikt over flexibele bevestigings mogelijkheden.

G4 Dome

Compacte 4MP vandaal resistente (IK08) en weerbestendige dome camera. Deze beschikt ook over IR Leds voor nachtzicht.

Bovenstaande camera’s zijn slechts een greep uit het beschikbare gamma. Wilt u meer te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, of neem een kijkje in onze webshop.
Toegangscontrole

Powered By Ubiquiti

Toegangscontrole die

Modern en geavanceerd is

Zorg voor hi-tech en vlotte toegangscontrole in uw onderneming met het netwerk managed toegangssysteem van Ubiquiti. Dankzij de eenvoudige netwerk integratie is systeem makkelijk en snel inzetbaar zelfs in bestaande netwerken. Net zoals het camerabewakings systeem is dit ook zeer schaalbaar. Dit maakt het dus ook mogelijk om simpel te beginnen en uit te breiden naar gelang de vereisten veranderen.

Access Hub

De access hub is een intelligente IP bestuurbare deur controller.

Access Reader Lite

De access reader lite is een moderne NFC en bluetooth lezer.

Access Reader Pro

Dezelfde functionaliteit als de acces reader lite, met een aanraakscherm en camera

Bovenstaande producten zijn slechts een greep uit het beschikbare gamma. Wilt u meer te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, of neem een kijkje in onze webshop.
Nog Vragen,

Niet gevonden wat u zocht?

De kans is zeer groot dat wij u toch verder kunnen helpen met uw netwerk gerelateerde ideeën en/of projecten. Neem vrijblijvend contact op met ons via het onderstaand formulier. Bij ons kan u steeds rekenen op.
Grondige Analyse

In de besprekingsfase het project wordt eerst een beknopte pre-analyse gemaakt in overleg met de klant. Bij aanvang van het project wordt een doorgedreven analyse gemaakt.

Fixed Price Projecten

Op basis van een grondige analyse kunnen wij voor de meeste van uw projecten werken met het 'fixed price' principe. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Expertise

Grondige kennis van building automation, computernetwerken, programmeer technieken, computer hardware, product kennis en het opzetten en implementeren van websites.

Wacht niet langer

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project dat moet uitgewerkt worden of heeft u hulp nodig? Bij ons kan u steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op om samen tot een maat oplossing te komen voor uw situatie.