Online Presence

Webshop

Online E-Commerce

Een Professionele
Webshop

Bent u op zoek naar een IT-partner voor het maken en opzetten van een professionele webshop? Dan bent u bij Keysoft-Solutions op de juiste plaats. Kom eens praten over uw project en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden voor uw vereisten.
Er zijn veel gelijkenissen tussen een website en een webshop. Een webshop is in feite een website waarvan een deel of de volledige content toegespitst is op de verkoop van producten en/of diensten. Net zoals bij een website is dit het online visitekaartje van uw organisatie. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact, die potentiële klanten in staat stelt zich een beeld over uw organisatie te vormen. Dit kan de beslissing om zaken met de organisatie te gaan doen aanzienlijk vergroten. Bij een webshop is dit eerste indruk nog belangrijker aangezien dit mee de omzet zal bepalen. Het is daarom ook van cruciaal belang een goede ontworpen webshop te hebben.
Keysoft-Solutions kan uw onderneming helpen met het opzetten van een professionele website met webshop. Wij helpen uw onderneming met het ontwerpen van uw website dit volgens een bepaalde huisstijl of volgens een door ons voorziene huisstijl. Daarnaast kunnen wij uw onderneming ook ondersteunen met onderstaande opties:
Product - SEO

SEO staat voor 'Search Engine Optimisation'. Dit is de techniek die gebruikt wordt om de website te optimaliseren om gevonden te worden in zoekmachines

Tekst

Indien u liever niet zelf de teksten bezorgt voor uw website dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij werken hiervoor samen met professionele copywriters

Afbeeldingen

Indien u liever niet zelf de afbeeldingen bezorgt voor uw website dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij werken hiervoor samen met professionele fotografen

Waarom een webshop?

Enkele redenen waarom uw onderneming een professionele webshop met gekoppelde website nodig heeft
Dezelfde voordelen gelden als bij een traditionele website echter zorgt een webshop voor een 24/7 virtuele winkel waar mensen terecht kunnen om aankopen te doen. Dit heeft vele voordelen ten opzichte van een fysieke winkel.
1. Altijd toegankelijk

Een webshop is beschikbaar voor zowel uw vaste klanten als uw potentiële klanten en dit 24/7/365. Dit geeft hen het gemak om uw producten en diensten te bekijken wanneer u winkel of kantoor gesloten is. Met de drukke levensstijl van vandaag is het belangrijk dat deze informatie beschikbaar is voor klanten wanneer zij dit wensen.

2. Een plaats waar u uw referenties kan tonen

Het maakt niet uit in welke sector u actief bent, een website is de plaats bij uitstek voor het plaatsen van referenties. Door het toevoegen van een portfolio of een afbeeldingen galerij of zelfs feedback van klanten over uw prestaties kan u potentiële klanten overtuigen waarom zij voor u moeten kiezen.

3. Diensten en producten marketen aan een wijder publiek

Zowel voor de verkoop van producten als het leveren van diensten, uw website zorgt voor een extra plaats waar u ze kan verkopen. Als een retailer is een webshop (e-commerce) de plaats bij uitstek voor de verkoop van uw producten aan een wijd publiek. Diensten kunnen zelfs wereldwijd aangeboden worden. Denkt u dat u uw producten en diensten niet online kan verkopen? Denk er dan even aan dat zelfs huizen en auto's online verkocht worden.

4. U bespaart tijd

Goede informatie voorzien aan uw klanten neemt veel tijd in beslag. Hetzij via telefoon, via een persoonlijk gesprek, via een brochure of via email. Met een online catalogus kan u veel informatie voorzien over uw producten en diensten. Eenmaal de website er is, is deze ongelimiteerd beschikbaar voor al uw klanten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk wat tijd.

5. Het verbetert uw klantservice

Zie uw webshop als een online brochure of catalogus. Het is veel makkelijker en sneller om informatie aan te passen over uw producten en diensten op een website dan met drukwerk. Dit maakt van een website de meest efficiënte manier om uw klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten, evenementen, speciale promoties, nieuwe diensten die u organiseert en/of aanbied, ... In tegenstelling tot gedrukte reclame dit snel verouderd, kan uw website de klant voorzien van correcte en up to date informatie.

Website

Powered By

Waarom

Wij werken met
het WordPress platform

Wij kiezen voor het populaire WordPress CMS-systeem omdat dit de beste gebruikers ervaring geeft voor klanten die achteraf zelf hun website willen managen. Bovendien is dit een open source platform waardoor er zeer snel beveiligingsproblemen en andere fouten snel worden gevonden en opgelost.
Het WordPress platform bied vele voordelen. Het grootste voordeel is dat het een open source platform is. Dit voordeel zorgt voor ongeëvenaarde ondersteuning door een actieve community, maar zorgt ook dat je met een website niet vast hangt aan een closed source obscuur CMS-systeem van één bepaald bedrijf. Hieronder een opsomming van nog enkele andere voordelen:
Populair

WordPress is één van de populairste CMS-systemen in de wereld. Deze populariteit is een sterke indicatie dat dit een goed systeem is, men kan namelijk altijd kiezen voor een ander systeem. Bijna elke designer, programmeur, marketeer en softwareontwikkelaar kiest om te werken met WordPress. Dit zorgt voor een uitgebreide selectie aan kwalitatieve plug-ins en voor betere koppeling met externe applicaties en sites.

Kostprijs

Aangezien WordPress een open source CMS-systeem is, is het gebruik ervan dus ook volledig gratis. Voor het gebruik van de WordPress software wordt dus niets aangerekend. Dit zorgt voor een kostprijs die vaak stukken lager ligt dan de kostprijs bij een 'closed source' CMS-systeem.

Flexibiliteit

Door gebruik te maken van het open source WordPress platform hangt men niet vast aan één partij. Het is makkelijk om een WordPress site te migreren naar een andere beheerder. Dit voordeel mag niet onderschat worden. Indien een website wordt gemaakt bij een 'closed source' leverancier kan men die site niet zomaar ergens anders plaatsen. In dat geval is men volledig afhankelijk van deze ene partij.

Gebruiksvriendelijkheid

In tegenstelling tot andere open source CMS-systemen is het mogelijk voor de eindgebruiker om op een eenvoudige en intuïtieve manier zelf inhoud toe te voegen aan het systeem. Dankzij de gemakkelijke gebruikersinterface is de leercurve tot een minimum beperkt en kan men in korte tijd met het systeem overweg.

Webshop

Powered By

Webshop

Op basis van
WooCommerce

Het WooCommerce e-commerce platform staat voor stabiliteit, flexibiliteit, gebruiksgemak en superieure uitbreidbare functionaliteit. Dankzij de voordelen van deze open source oplossing heeft u steeds garantie op bug-fixes en nieuwe releases.
WooCommerce is een WordPress extensie die e-commerce functionaliteiten toevoegt aan het systeem. Net zoals WordPress  zelf is WooCommerce open source. Vergeleken me andere e-commerce platformen al dan niet ‘closed source’ zorgt WooCommerce zijn responsive design, seo vriendelijke interface en geavanceerde functionaliteiten ervoor dat deze het meest gebruikte e-commerce platform is in de wereld. Meer dan 26% van de grootste webshops gebruiken WooCommerce om hun online verkoop activiteiten aan te drijven. Nog enkele voordelen en redenen waarom u best kiest voor een WooCommerce oplossing.
1. WooCommerce is open source

Alle voordelen die WordPress heeft door het open source zijn, zijn ook van toepassing op WooCommerce. Door het open source karakter zijn er dus geen kosten verbonden aan het gebruik van de core WooCommerce functionaliteiten, waardoor de totale kostprijs lager ligt dan bij 'closed source' platformen.

2. Zeer aanpasbaar en flexibel

Het platform groeit daarom mee met uw bedrijf en benodigdheden. Het is mogelijk om WoocCommerce uit te breiden met plug-ins. Er zijn reeds vele plug-ins beschikbaar die veel voorkomende 'use cases' opvangen echter kan er voor specifieke problemen ook eigen plug-ins gemaakt worden. Men kan zo functionaliteiten toevoegen zoals geavanceerde marketing features, meer betalingsopties etc.

3. Geavanceerde basis functionaliteiten

Men zou kunnen denken dat het feit dat WooCommerce open source is dit daarom slechts een basis optie is. Niets is minder waar. WooCommerce zorgt voor gedetailleerde bestelling tracking, 'customer engagement' tools welke de verkoper toelaten openstaande en gedane orders te bekijken. Het bijwerken en opvolgen van aflevering statussen, toepassen van kortingen, belasting aanpassingen, het beheren en bijhouden van een inventaris. Aanpassen van verzending opties, het opzetten van kortingsbonnen. Kortom alles wat nodig is voor een hedendaagse online shop. Bovendien ondersteund WooCommerce standaard de Stripe payment gateway welke de meest gangbare online transacties ondersteund.

4. Stabiliteit en populariteit

Door het feit dat WooCommerce open source is zijn er continu updates en bug-fixes beschikbaar voor belangrijke bugs en andere problemen. Door de populariteit zijn er ook veel resources voor handen en externe hulpbronnen die u kunnen helpen. Wat hier belangrijk is, is dat er geen sprake is van klant lock-in. Bij het instappen op een eigen gemaakt platform van een bepaalde leverancier kan niet zomaar uw shop ergens anders plaatsen. Bij een WordPress en WooCommerce combinatie is dit niet het geval aangezien dit gebruikt wordt door vele bedrijven voor het maken van websites en webshops.

Nog Vragen,

Niet gevonden wat u zocht?

De kans is zeer groot dat wij u toch verder kunnen helpen met uw webshop gerelateerde ideeën en/of projecten. Neem vrijblijvend contact op met ons via het onderstaand formulier. Bij ons kan u steeds rekenen op
Grondige Analayse

Voor aanvang van het project wordt eerst een beknopte pre-analyse gemaakt. Bij aanvang van het project wordt een doorgedreven analyse gemaakt.

Fixed Price Projecten

Op basis van een grondige analyse kunnen wij voor webshops werken met het 'fixed price' principe. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Expertise

Grondige kennis van software programmeer technieken, computernetwerken, computer hardware en het opzetten en implementeren van websites.

Wacht niet langer

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project dat moet uitgewerkt worden of heeft u hulp nodig? Bij ons kan u steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op om samen tot een maat oplossing te komen voor uw situatie.