Loxone Energie Offensief

Loxone Energie Offensief – Nieuwe Producten

Nieuwe producten voor meer energie-efficiëntie.
De afgelopen vijf weken draaide alles bij Loxone om het onderwerp energie. Of het nu gaat om hardware of software, één ding is zeker: Loxone heeft nieuwe normen gesteld op het gebied van energiemanagement.
Nieuwe Producten
De verlichting blijft aan – zelfs bij een stroomstoring: de Power Supply & Backup
Loxone Power Supply & Backup
Een Loxone systeem zet je niet in het donker! De nieuwe Power Supply & Backup neemt de stroomvoorziening van al jouw Loxone producten over – in combinatie met een externe batterij en de back-up functie, zelfs in geval van een stroomstoring.
Perfect binnenklimaat met de Touch Pure CO2
Een gezond binnenklimaat heeft een grote invloed op ons welzijn. De nieuwe Touch Pure CO2 is naast vochtigheids- en temperatuursensoren ook uitgerust met een CO2-sensor en bewaakt zo de luchtkwaliteit in de ruimte. Als er moet worden ingegrepen, kan bijvoorbeeld het ventilatiesysteem gericht worden aangestuurd en geregeld – zonder extra sensoren op de muren.
Klein product – groot effect: de Belimo Tree & Air
Wist je dat je meer dan 70% van jouw energie besteedt aan ruimteverwarming? Belimo is de marktleider voor hoogwaardige klepactuatoren, sensoren en regelkleppen op het gebied van verwarming, airconditioning en ventilatiesystemen. Via het nieuwe Belimo Tree & Air kunnen Belimo componenten naadloos worden geïntegreerd in het Loxone energiebeheersysteem om jouw grootste energievreter in te tomen.
De Loxone Wallbox: leun achterover en bespaar €1.000 per jaar
De nieuwe Loxone Wallbox is de oplossing voor echt, dynamisch opladen van PV-overschotten. Dankzij een volautomatische regeling tussen 1,38 en 11 kW kan je echt gratis tanken – zelfs bij weinig zonlicht. De Loxone Wallbox kan worden geïntegreerd in jouw Loxone energiebeheersysteem via Plug & Play en met slechts enkele muisklikken. Bovendien biedt hij maximale flexibiliteit dankzij de uitbreidingsmodule en kan hij gemakkelijk worden uitgebreid met bijvoorbeeld een Touch Pure Flex en zijn talrijke functies.
Deze producten zullen binnenkort beschikbaar zijn in onze webshop. Hou deze dus goed in de gaten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *