Online Presence

Website

Uw Online Visitekaartje

Een Professionele
Website

Bent u op zoek naar een IT-partner voor het maken en opzetten van een professionele website? Dan bent u bij Keysoft-Solutions op de juiste plaats. Kom eens praten over uw project en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden voor uw vereisten.
Een website is het online visitekaartje van een organisatie. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact, die potentiële klanten in staat stelt zich een beeld over uw organisatie te vormen. Dit kan de beslissing om zaken met de organisatie te gaan doen aanzienlijk vergroten. Het is daarom van cruciaal belang een goede website te hebben. Keysoft-Solutions kan uw onderneming helpen met het opzetten van een professionele website. Wij helpen uw onderneming met het ontwerpen van uw website dit volgens een bepaalde huisstijl of volgens een door ons voorziene huisstijl. Daarnaast kunnen wij uw onderneming ook ondersteunen met onderstaande opties:
SEO

SEO staat voor 'Search Engine Optimisation'. Dit is de techniek die gebruikt wordt om de website te optimaliseren om gevonden te worden in zoekmachines

Tekst

Indien u liever niet zelf de teksten bezorgt voor uw website dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij werken hiervoor samen met professionele copywriters

Afbeeldingen

Indien u liever niet zelf de afbeeldingen bezorgt voor uw website dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Wij werken hiervoor samen met professionele fotografen

Waarom een website?

Enkele redenen waarom uw bedrijf een professionele website nodig heeft
Sommigen denken dat hun onderneming geen voordelen kan halen uit een website, of dat een website niet binnen het budget valt. Of men denkt omdat men zelf niet veel een computer gebruikt potentiële klanten dit ook niet doen. Dit zijn natuurlijk missopvattingen. Hiernaast vindt u een opsomming van de belangrijkste redenen waarom elke onderneming een website nodig heeft ongeacht de grootte van de onderneming.
1. Uw onderneming zal geloofwaardiger overkomen

Vandaag gebruiken meer en meer consumenten het internet op zoek naar producten of diensten die ze nodig hebben. Als uw onderneming een professionele website heeft zal dit een grotere geloofwaardigheid teweeg brengen. Zonder een website zouden potentiële klanten eerder geneigd zijn om naar concurrenten te gaan die wel één hebben. Als u reeds beschikt over een website die snel in elkaar geknutseld is en niet voldoet aan de vele technische en functionele vereisten waaraan een website vandaag de dag moet aan voldoen, dan doet u er goed aan om deze professioneel te laten herontwerpen. Door dit te doen zal u een professioneel imago hebben op het web en potentiële klanten meer vertrouwen geven in uw onderneming. Voor thuis-gebaseerde ondernemingen is dit zeker van toepassing aangezien er geen winkeletalage is om mee reclame te maken.

2. U kan uw klanten eenvoudig geïnformeerd houden

Zie uw website als een online brochure of catalogus. Het is veel makkelijker en sneller om informatie aan te passen over uw producten en diensten op een website dan met drukwerk. Dit maakt van een website de meest efficiënte manier om uw klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten, evenementen, speciale promoties, nieuwe diensten die u organiseert en/of aanbied, ... In tegenstelling tot gedrukte reclame dit snel verouderd, kan uw website de klant voorzien van correcte en up to date informatie.

3. Met een website bespaart u geld

Als een kleine onderneming denkt u waarschijnlijk dat u zich geen professionele website kunt veroorloven. Eigenlijk kan u het zich niet veroorloven om geen website te hebben. De kostprijs van een website/webapplicatie hangt volledig af van wat uw behoeften en wensen zijn. Vergeleken met de kostprijs van advertenties en rekening houdend met de potentiële bereik je kan hebben met een website is het een zeer kost efficiënte manier om uw bedrijf te promoten.

4. Altijd toegankelijk

Een website is beschikbaar voor zowel uw vaste klanten als uw potentiële klanten en dit 24/7/365. Dit geeft hen het gemak om uw producten en diensten te bekijken wanneer u winkel of kantoor gesloten is. Met de drukke levensstijl van vandaag is het belangrijk dat deze informatie beschikbaar is voor klanten wanneer zij dit wensen.

5. Een plaats waar u uw referenties kan tonen

Het maakt niet uit in welke sector u actief bent, een website is de plaats bij uitstek voor het plaatsen van referenties. Door het toevoegen van een portfolio of een afbeeldingen galerij of zelfs feedback van klanten over uw prestaties kan u potentiële klanten overtuigen waarom zij voor u moeten kiezen.

6. U bespaart tijd

Goede informatie voorzien aan uw klanten neemt veel tijd in beslag. Hetzij via telefoon, via een persoonlijk gesprek, via een brochure of via email. Met een online catalogus kan u veel informatie voorzien over uw producten en diensten. Eenmaal de website er is, is deze ongelimiteerd beschikbaar voor al uw klanten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk wat tijd.

Website

Powered By

Waarom

Wij werken met
het WordPress platform

Wij kiezen voor het populaire WordPress CMS-systeem omdat dit de beste gebruikers ervaring geeft voor klanten die achteraf zelf hun website willen managen. Bovendien is dit een open source platform waardoor er zeer snel beveiligingsproblemen en andere fouten snel worden gevonden en opgelost.
Het WordPress platform bied vele voordelen. Het grootste voordeel is dat het een open source platform is. Dit voordeel zorgt voor ongeëvenaarde ondersteuning door een actieve community, maar zorgt ook dat je met een website niet vast hangt aan een closed source obscuur CMS-systeem van één bepaald bedrijf. Hieronder een opsomming van nog enkele andere voordelen:
Populair

WordPress is één van de populairste CMS-systemen in de wereld. Deze populariteit is een sterke indicatie dat dit een goed systeem is, men kan namelijk altijd kiezen voor een ander systeem. Bijna elke designer, programmeur, marketeer en softwareontwikkelaar kiest om te werken met WordPress. Dit zorgt voor een uitgebreide selectie aan kwalitatieve plug-ins en voor betere koppeling met externe applicaties en sites.

Kostprijs

Aangezien WordPress een open source CMS-systeem is, is het gebruik ervan dus ook volledig gratis. Voor het gebruik van de WordPress software wordt dus niets aangerekend. Dit zorgt voor een kostprijs die vaak stukken lager ligt dan de kostprijs bij een 'closed source' CMS-systeem.

Flexibiliteit

Door gebruik te maken van het open source WordPress platform hangt men niet vast aan één partij. Het is makkelijk om een WordPress site te migreren naar een andere beheerder. Dit voordeel mag niet onderschat worden. Indien een website wordt gemaakt bij een 'closed source' leverancier kan men die site niet zomaar ergens anders plaatsen. In dat geval is men volledig afhankelijk van deze ene partij.

Gebruiksvriendelijkheid

In tegenstelling tot andere open source CMS-systemen is het mogelijk voor de eindgebruiker om op een eenvoudige en intuïtieve manier zelf inhoud toe te voegen aan het systeem. Dankzij de gemakkelijke gebruikersinterface is de leercurve tot een minimum beperkt en kan men in korte tijd met het systeem overweg.

Nog Vragen,

Niet gevonden wat u zocht?

De kans is zeer groot dat wij u toch verder kunnen helpen met uw website gerelateerde ideeën en/of projecten. Neem vrijblijvend contact op met ons via het onderstaand formulier. Bij ons kan u steeds rekenen op
Grondige Analayse

Voor aanvang van het project wordt eerst een beknopte pre-analyse gemaakt. Bij aanvang van het project wordt een doorgedreven analyse gemaakt.

Fixed Price Projecten

Op basis van een grondige analyse kunnen wij voor websites werken met het 'fixed price' principe. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Expertise

Grondige kennis van software programmeer technieken, computernetwerken, computer hardware en het opzetten en implementeren van websites.

Wacht niet langer

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project dat moet uitgewerkt worden of heeft u hulp nodig? Bij ons kan u steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op om samen tot een maat oplossing te komen voor uw situatie.