Diensten

Online Presence

Al het online gebeuren

Zowel websites als
webshops

Bent u op zoek naar een IT-partner voor het maken en opzetten van een professionele website en/of webshop? U wilt de hosting en het beheer ervan liever overlaten aan professionals? Dan bent u bij Keysoft-Solutions op de juiste plaats. Kom eens praten over uw project en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden voor uw vereisten.

Ontdek hier hoe wij u kunnen helpen met het opzetten van een professionele website. Op basis van het WordPress CMS-systeem wordt uw website tot in de puntjes afgewerkt. Indien gewenst nemen wij ook de fotografie, teksten, SEO en hosting voor onze rekening.

Ook voor webshops bent u bij ons op de juiste plaats. Net zoals bij een website gebruiken wij het WordPress CMS-platform voor het opzetten van uw webshop. Ook hier kunnen wij de fotografie, teksten, SEO en hosting voor onze rekening nemen.

Indien u net start met uw onderneming, of u wilt uw onderneming een nieuwe 'look and feel' geven bij ons kan u hiervoor terecht. Wij maken een nieuw logo gekoppeld met een huisstijl en passen deze toe op uw nieuwe website.

Om een website beschikbaar te stellen voor het publiek via het internet moet deze ergens gehost worden. U kan zelf de hosting verzorgen ofwel kan u het beheer hiervan aan ons overlaten. Wij zorgen dan voor de nodige configuratie.

Website

Powered By

Waarom

Wij werken met
het WordPress platform

Wij kiezen voor het populaire WordPress CMS-systeem omdat dit de beste gebruikers ervaring geeft voor klanten die achteraf zelf hun website willen managen. Bovendien is dit een open source platform waardoor er zeer snel beveiligingsproblemen en andere fouten snel worden gevonden en opgelost.
Het WordPress platform bied vele voordelen. Het grootste voordeel is dat het een open source platform is. Dit voordeel zorgt voor ongeëvenaarde ondersteuning door een actieve community, maar zorgt ook dat je met een website niet vast hangt aan een closed source obscuur CMS-systeem van één bepaald bedrijf. Hieronder een opsomming van nog enkele andere voordelen:
Populair

WordPress is één van de populairste CMS-systemen in de wereld. Deze populariteit is een sterke indicatie dat dit een goed systeem is, men kan namelijk altijd kiezen voor een ander systeem. Bijna elke designer, programmeur, marketeer en softwareontwikkelaar kiest om te werken met WordPress. Dit zorgt voor een uitgebreide selectie aan kwalitatieve plug-ins en voor betere koppeling met externe applicaties en sites.

Kostprijs

Aangezien WordPress een open source CMS-systeem is, is het gebruik ervan dus ook volledig gratis. Voor het gebruik van de WordPress software wordt dus niets aangerekend. Dit zorgt voor een kostprijs die vaak stukken lager ligt dan de kostprijs bij een 'closed source' CMS-systeem.

Flexibiliteit

Door gebruik te maken van het open source WordPress platform hangt men niet vast aan één partij. Het is makkelijk om een WordPress site te migreren naar een andere beheerder. Dit voordeel mag niet onderschat worden. Indien een website wordt gemaakt bij een 'closed source' leverancier kan men die site niet zomaar ergens anders plaatsen. In dat geval is men volledig afhankelijk van deze ene partij.

Gebruiksvriendelijkheid

In tegenstelling tot andere open source CMS-systemen is het mogelijk voor de eindgebruiker om op een eenvoudige en intuïtieve manier zelf inhoud toe te voegen aan het systeem. Dankzij de gemakkelijke gebruikersinterface is de leercurve tot een minimum beperkt en kan men in korte tijd met het systeem overweg.

Website Referenties

Projecten & Case Studies

Meer details nodig?

Bekijk de pagina's
voor websites & shops

Websites

Een mooie website met WordPress CMS-systeem

Voor Uw Bedrijf

Functionele webshop met WordPress CMS-systeem

a
Contact

Nog Vragen?

U kan bij onst steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Wij zullen ons best doen om u zo spoedig mogelijk te helpen.
Kan ik als particulier ook bij jullie terecht?
Dat kan zeker! Als particulier bent u zeker welkom bij ons. Door de steeds toenemende digitalisering en ook de corona crisis starten veel mensen een kleine webshop op. Keysoft-Solutions kan u verder helpen met het opzetten van uw website en/of webshop.
Wat is 'open source software'?
Open source software (OSS) of kortweg open source is code dat publiekelijk toegankelijk is door iedereen. Iedereen kan deze code bekijken, aanpassen en distribueren. Open source software is ontwikkeld op een gedecentraliseerde manier en rekent sterk op samenwerking en 'peer review'. Dergelijke software is vaak goedkoper, meer flexibel en gaat langer mee aangezien de code onderhouden wordt door een online community in plaats van één auteur of bedrijf.
Wat is 'een CMS-systeem'?

Een content management systeem (CMS) is software dat gebruikers helpt met het maken, aanpassen en beheren van de inhoud op een website zonder dat er veel technische kennis nodig is over webtechnologie (HTML, CSS, JavaScript). In plaats van statische HTML pagina's te maken en deze te uploaden naar de webserver kan men in de user interface inhoud ingeven zoals foto's en tekst en deze zal dan op de website geplaatst worden.