Diensten

Software Producten

Software

Kant en
klaar voor gebruik

Bent u op zoek naar een reeds bestaand software pakket. Neem zeker een kijkje op deze pagina en ontdek of wij een reeds gemaakt software pakket hebben voor uw probleemdomein.
Voor sommige niche markten hebben wij reeds een softwareoplossing voor handen. Ontdek hieronder welke software oplossing pakketten wij reeds kunnen aanbieden. Als u niet vindt wat u zoekt neem dan zeker eens een kijkje op onze software op maat pagina. Als de software nog niet bestaat kunnen wij dit voor u op maat maken. Het grote voordeel bij een kant-en-klaar pakket is dat dit in de meeste gevallen meteen in gebruik kan genomen worden. Dit komt omdat er geen ontwikkeltijd nodig is.
Het wil niet zeggen omdat u start van een reeds bestaand pakket dat het niet mogelijk is om hier wijzigingen aan te maken. Aangezien het hier bovendien gaat om in house ontwikkelde software is het steeds mogelijk deze aan te passen en te tweaken zodat de software beter past met uw specifieke situatie. Momenteel hebben wij slechts één kant-en-klaar pakket in de aanbieding. Dit zal in de toekomst veranderen dus kom zeker regelmatig eens langs.

Softwarepakket van juweel ontwerpers voor juweel ontwerpers. Scroll naar beneden of klik hier om dit softwarepakket te ontdekken.

Software Voor

Juweliers & Juwelier Ontwerpers

Een pakket

Speciaal ontwikkeld voor
juwelier ontwerpers

Dit softwarepakket is ontwikkeld in samenwerking met een top juwelier ontwerper voor het beste resultaat. Er zijn specifieke vereisten voor juweliers die hun stukken zelf ontwerpen en niet enkel retail doen.
keysoft-solutions-software-jewelbase-slide3
keysoft-solutions-software-jewelbase-slide2
keysoft-solutions-software-jewelbase-slide1
Tal Van Integraties

JewelBASE heeft verschillende integraties met andere systemen zoals dymo en extra4 label printers, barcodescanners, mailchimp e-marketing, EID, en nog veel andere...

Moderne UI

De UI is gebaseerd op het Microsoft .NET WPF platform. Dit zorgt voor een mooie verzorgde user interface. Er is ook veel aandacht besteed aan een goede 'user experience'.

Doorgedreven Rapportering

JewelBASE beschikt over dashboards die allerhande live informatie toont. Dit gaat van totale omzet, omzet opgedeeld per maand of per klant categorie. Men kan zelf zien via wat de omzet is per klant werving kanaal (FB, mond aan mond reclame, ...)

Uitbreidbaar Met Extra Functionaliteiten

Aangezien deze software door ons zelf is geschreven kunnen wij ook naar wens nog dingen aanpassen. Moesten er nog extra bijkomende functionaliteiten zijn die u wenst te gebruiken kunnen wij dit voor u bij maken.

Ontdek de mogelijkheden van JewelBASE.

Nog Vragen,

Niet gevonden wat u zocht?

De kans is zeer groot dat wij u toch verder kunnen helpen met uw maatsoftware gerelateerde ideeën en/of projecten. Neem vrijblijvend contact op met ons via het onderstaand formulier. Bij ons kan u steeds rekenen op
Grondige Analayse

Voor aanvang van het project wordt eerst een beknopte pre-analyse gemaakt. Bij aanvang van het project wordt een doorgedreven analyse gemaakt.

Fixed Price Projecten

Op basis van een grondige analyse kunnen wij voor maatsoftware werken met het 'fixed price' principe. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Expertise

Grondige kennis van software programmeer technieken, computernetwerken, computer hardware en het opzetten en implementeren van websites.

Wacht niet langer

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project dat moet uitgewerkt worden of heeft u hulp nodig? Bij ons kan u steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op om samen tot een maat oplossing te komen voor uw situatie.