Diensten

Hosting

Beheer

Van Al Uw
Hosting Vereisten

Bent u op zoek naar een IT partner voor het beheren van uw hosting. Kom eens praten en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden voor uw vereisten.
Keysoft-Solutions kan u verder helpen met het hosten van uw website, email en het registreren van de gewenste domein namen. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom. Wij nemen het beheer en de configuratie van de hosting voor onze rekening zodat u hiervoor niets hoeft te doen. Dit zorgt ervoor dat u zelf geen technische kennis nodig heeft van DNS en andere technologieen. Afhankelijk van de vereisten werken wij samen verschillende hasting partners waar de hosting fysiek wordt geplaatst. Indien gewenst zorgen wij ook voor de nodige backups.
Domein Namen

Het beheer van al uw domein namen en de bijhorende DNS instellingen

Web Hosting

Hosting voor uw websites kan u ook door ons laten beheren

Mail Hosting

Mailadressen gekoppeld aan het domein toegankelijk via IMAP

Indien u kiest om het beheer van de hosting aan ons over te kan u rekenen op
Goede Support

Dankzij onze technische expertise kan u rekenen op uitstekende support. De meeste problemen of aanpassingen met de hosting kunnen wij meteen doen.

Optionele Backupmogelijkheden

Indien gewenst kunnen wij periodieke backups nemen van uw website en deze op onze eigen infrastructuur plaatsen.

Website Ondersteuning

Naast de support rond de hosting bieden wij ook ondersteuning voor uw website zelf indien u dit wenst. U kan gewenste aanpassingen aan ons doorgeven en wij voeren deze dan uit voor u.

Vlotte Bereikbaarheid

Wij zijn vlot bereikbaar via email en telefoon. Indien er zaken moeten besproken worden kunnen wij ook steeds ter plaatse komen.

Nog Vragen,

Niet gevonden wat u zocht?

De kans is zeer groot dat wij u toch verder kunnen helpen met uw netwerk gerelateerde ideeën en/of projecten. neem vrijblijvend contact op met ons via het onderstaand formulier.

Wacht niet langer

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project dat moet uitgewerkt worden of heeft u hulp nodig? Bij ons kan u steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op om samen tot een maat oplossing te komen voor uw situatie.