Diensten

Thuisnetwerk

Uw Computernetwerk

Op maat van
uw benodigdheden thuis

Bent u niet echt thuis in computernetwerken, maar wilt u toch in uw huis een geavanceerd netwerk opzetten. Wij kunnen u hiermee helpen! Kom eens praten en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden voor uw vereisten.
Keysoft-Solutions kan u helpen met het opzetten van een robuust computernetwerk voor uw huis. Ook bij een thuisnetwerk is het belangrijk om professioneel te werk te gaan en rekening te houden met betrouwbaarheid en beveiliging. Hoewel de belasting van een thuisnetwerk gemiddeld lager is dan deze van een bedrijf moet er de dag van vandaag toch rekening gehouden worden met een vrij hoge belasting. Media consumptie door middel van streaming, gamen, thuiswerk, videoconferencing en camerabewaking zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor een vlot goed ontworpen thuisnetwerk essentieel is. Net zoals bij een bedrijfsnetwerk is het daarom belangrijk om vanaf het begin een goed ontwerp te hebben en goede keuzes te maken over het materiaal.
Wij helpen uw graag met het ontwerpen van uw netwerk, het bekabelen en aansluiten van de kabels. Het leveren van de nodige netwerk hardware en configuratie ervan. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met onderstaande opties:

Smart Home

Rust uw huis uit met smart home technologie en ervaar het gemak van automatisatie en integratie.

IP Camera Bewaking

Beveilig uw huis met een camera bewakingssysteem met geavanceerde opname mogelijkheden.

Uw Netwerk Powered By

Ubiquiti

Waarom

Wij werken met
het materiaal van Ubiquiti

Wij kiezen voor Ubiquiti om dit materiaal garant staat voor professionele prestaties met een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit vergeleken met andere merken. De netwerkuitrusting van Ubiquiti is de keuze bij uitstek voor een betrouwbaar managed netwerk.

Veilig

Ubiquiti materiaal is uitgerust met geavanceerde robuuste beveiligingsfuncties zoals: deep packet inspection, geavanceerde firewall bescherming en Intrusion prevention.

Performant

De pro modellen zijn uitgerust met één of meerdere 10 Gbps SFP+ poorten voor razendsnelle doorvoersnelheid. Met IPS enabled haalt de hardware nog steeds 3,5 Gbps.

Betrouwbaar

Door de bouwkwaliteit en de aandacht voor voldoende airflow mogelijkheden is Ubiquity materiaal zeer betrouwbaar. Bovendien beschikt de hardware over redundante voeding.

Professioneel

Bevat geavanceerde features zoals gateway to gateway VPN, QOS, WAN Failovers, VOIP en nog veel meer.

Managed Netwerk

Door gebruik te maken van Ubiquiti hardware voor alle componenten in een netwerk krijgt men automatisch een managed netwerk zonder dat daar zeer dure software voor nodig is. Dit laat toe het gehele netwerk te beheren vanaf 1 plaats.

Eenvoudig Gebruik

Het gehele netwerk is te bekijken vanuit de prachtige UI van UniFI OS. Hier kan u eenvoudig de status opvolgen en ook aanpassingen uitvoeren. De intuïtieve UI maakt het u als eindgebruiker mogelijk zelf uw netwerk te beheren als u dat wenst.

Smart Home

Powered By

Het huis van de toekomst

De Smart Home

De term ‘Smart Home‘ verwijst naar een huis die uitgerust is met allerlei apparaten, toepassingen en systemen die met elkaar kunnen communiceren op een gemeenschappelijk netwerk (veelal het thuisnetwerk) en stuurbaar zijn vanop één centrale plaats. Het bedienen van deze centrale sturing gebeurd dan meestal met één of meerdere GSM’s of tablet terminals verspreid over het huis. Dit zorgt voor een unieke ervaring en zorgt ervoor dat vele repetitieve handelingen uit handen worden genomen. Alle voordelen even op een rijtje.
Met een aanraakknop of met een mobiele app kan je vele apparaten en systemen op hetzelfde moment besturen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de verwarming en koeling aan te sturen evenals de lichten aan en af te leggen met één druk op de knop en dit van overal in het huis. Dit reduceert het aantal handelingen dat u zelf moet uitvoeren en zorgt ook voor een besparing op de energiefactuur.
Smart homes maken het leven comfortabeler. U hoeft niet meer in het huis rond te lopen om allerlei functies te activeren. Met slimme apparaten kunnen de meeste handelingen gebeuren gebruikmaken van uw mobiele telefoon terwijl u geniet in de zetel. Uw telefoon niet bij de hand, geen probleem met voice control kan u ook uw huis aansturen.
In een smart home is het mogelijk apparaten te gebruiken die de status van deuren en ramen kan controleren. Er zijn ook geavanceerde slimme sensoren die waterlekken, beweging, brand, luchtkwaliteit en geluid kunnen detecteren. Wanneer dit gekoppeld wordt met camerabewaking kan u de status van uw huis 24/7 opvolgen ook als u niet thuis bent.
Een smart home bied u de mogelijkheid om zelf verschillende aspecten van uw huis te configureren. Het zelf instellen van de lichtsferen, verwarmingstijden, het tijdstip waarop de zonnewering naar beneden gaat en nog veel meer.
Voor de implementatie van uw smart home maken wij gebruik van Loxone technologie. Dit merk heeft oplossingen voor nieuwbouw en renovatie projecten. Ook beschikt Loxone over een uitgebreid draadloos aanbod van oplossingen voor wie liever geen wijzigingen aan het huis aanbrengt.
Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit de verschillende mogelijkheden. Wilt u meer te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.
IP Camera Bewaking

Powered By Ubiquiti

Camera Bewaking Die

Flexibel Inzetbaar Is

Dankzij de eenvoudige netwerk integratie is dit camerabewakingssysteem makkelijk en snel inzetbaar zelfs in bestaande netwerken. Bovendien is er een ruim aanbod van camera’s beschikbaar zodat we voor iedere situatie wel een oplossing kunnen vinden. Het systeem is ook zeer schaalbaar. Dit maakt het mogelijk om simpel te beginnen en uit te breiden naar gelang de vereisten veranderen.

G4-PRO

Super scherpe 4K-camera met 3x optische zoom en infra rood Leds voor nachtzicht. De camera beschikt over een IP67 rating.

G3 Flex

Stijlvolle Full HD (1080p) mini PTZ-camera met infrarode Leds. Beschikt over flexibele bevestigings mogelijkheden.

G4 Dome

Compacte 4MP vandaal resistente (IK08) en weerbestendige dome camera. Deze beschikt ook over IR Leds voor nachtzicht.

Bovenstaande camera’s zijn slechts een greep uit het beschikbare gamma. Wilt u meer te weten komen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, of neem een kijkje in onze webshop.
Nog Vragen,

Niet gevonden wat u zocht?

De kans is zeer groot dat wij u toch verder kunnen helpen met uw netwerk gerelateerde ideeën en/of projecten. neem vrijblijvend contact op met ons via het onderstaand formulier. Bij ons kan u steeds rekenen op
Grondige Analayse

Voor aanvang van het project wordt eerst een beknopte pre-analyse gemaakt. Bij aanvang van het project wordt een doorgedreven analyse gemaakt.

Fixed Price Projecten

Op basis van een grondige analyse kunnen wij voor computernetwerken werken met het 'fixed price' principe. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Expertise

Grondige kennis van software programmeer technieken, computernetwerken, computer hardware en het opzetten en implementeren van websites.

Wacht niet langer

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project dat moet uitgewerkt worden of heeft u hulp nodig? Bij ons kan u steeds terecht met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op om samen tot een maat oplossing te komen voor uw situatie.