Keysoft-Solutions webshop lanceringspromotie - Gratis levering op alle producten

Ontdek Onze Webshop Met Lanceringspromotie

Ontek onze nieuwe webshop en geniet van de lanceringspromotie. Om de lancering van onze nieuwe webshop te vieren geven wij gratis verzending op alle producten in onze webshop. Deze actie loopt van 07/06/2021 tot 09/07/2021 en is geldig op alle producten besteld in deze periode. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

Hier alvast enkele Loxone producten in de kijker:

Het Loxone Systeem
Loxone maakt een eenvoudige sturing en intelligente automatisering mogelijk voor projecten van elk kaliber. Van kleine installaties tot Smart Homes tot commerciële projecten. No Gimmicks. Real Smart Homes. 50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven. Uw Loxone Smart Home denkt zoals u. Het kent uw wensen en behoeften en handelt rekening houdend met het seizoen, het weer, uw aanwezigheid en uw lifestyle. Het is de intelligentste woning met het hoogste IQ. Een thuis die jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen overneemt en u zo meer tijd schenkt voor de belangrijke dingen in het leven.
Meer info over Loxone kan u hier vinden.
Andere Producten
Naast de verkoop van Loxone producten en uitvoeren van volledige projecten verkopen wij ook Ubiquiti netwerkapparatuur. Binnenkort verkopen we ook Synology producten, hou onze webshop dus goed in de gaten.
Heeft u een vraag of opmerkingen of wilt u kennismaken met het Loxone systeem in onze eigen 'Real Smart' home ofwel bij u thuis met een demo koffer neem dan gerust contact met ons op.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *