Keysoft-Solutions - Ontdek Global Caché Met Lanceringspromotie

Ontdek Global Caché Met Lanceringspromotie

Ontdek Global Caché Met Lanceringspromotie. Om te vieren dat wij onlangs officiële distributeur en partner zijn geworden van Global Caché geven wij een korting van 5% op het gehele productgamma van Global Caché. Alle producten zijn beschikbaar in onze webshop, neem een kijkje en geniet van deze lanceringspromotie. Deze promotie loopt van 20/09/2021 tot 31/10/2021 en is geldig op alle producten besteld in deze periode ongeacht er producten moeten nabesteld worden. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.
Hier alvast enkele Global Caché producten in de kijker:
Global Caché
Global Caché maakt sinds 2002 gebruiksvriendelijke HTTP-, WiFi- en IP-producten die betaalbare oplossingen bieden voor veeleisende verbindingen tussen high-end systemen voor de residentiële, commerciële en educatieve markt. Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van industriestandaarden en open systemen voor zowel industrie, professional als de consument.
Dankzij het gebruik van de open standaarden zijn de producten van Global Caché eenvoudig op te nemen in uw automatiserings- en besturingsomgevingen met behulp van welke besturings- en automatiseringssoftware u ook kiest, inclusief iOS (iPad, iPhone, iPod touch) en Android-apparaten, zelfs grote spelers zoals AMX, Control 4 en Crestron integreren naadloos.
Beschikbare Product Gamma's
Als Global Caché partner kunnen wij vlot alle producten uit de Global Caché catalogus leveren zelfs indien wij dit niet lokaal op voorraad hebben. Aarzel niet ons te contacteren indien een product online niet beschikbaar is.
Andere Producten
Naast de verkoop van Global Caché producten verkopen wij ook Loxone smart home apparatuur en Ubiquiti netwerkapparatuur. Binnenkort zullen er video’s en artikels beschikbaar zijn op onze site die uitleggen hoe deze systemen met elkaar te gebruiken.

Een reactie achterlaten