Wij zijn Keysoft-Solutions

Uw Specialist In
Building Automation, ICT & Software

Waarmee kunnen wij u of uw bedrijf vooruit helpen?
Enkel materiaal nodig? Bekijk hier onze online shop.

Bekijk snel de Ubiquiti promoties

One stop shop voor al uw automation, ICT & software projecten

Nu beschikbaar in onze webshop !!!

Nu beschikbaar in onze webshop

Nu beschikbaar in onze webshop

Nu beschikbaar in onze webshop

Zin om Loxone te ontdekken, maak een afspraak en kom langs

Sonos gamma binnenkort beschikbaar in onze webshop

Bekijk snel de Ubiquiti promoties

One stop shop voor al uw automation, ICT & software projecten

Nu beschikbaar in onze webshop !!!

Nu beschikbaar in onze webshop

Nu beschikbaar in onze webshop

Nu beschikbaar in onze webshop

Zin om Loxone te ontdekken, maak een afspraak en kom langs

Sonos gamma binnenkort beschikbaar in onze webshop
Wees er snel bij

Promoties & Terug Op Voorraad

Switches
Original price was: €158,95.Current price is: €117,99.
Switches
Original price was: €267,95.Current price is: €216,99.
Switches
Original price was: €779,99.Current price is: €635,99.
Loxone Multimedia
305,83
Access Points
Original price was: €130,80.Current price is: €119,99.
Access Points
Original price was: €232,77.Current price is: €194,00.
Smart Building Technology

Home Automation
& IOT

Op zoek naar een partner voor uw building automation projecten? Profiteer van onze sterke home/office automation & IOT kennis voor het upgraden van uw huis of kantoor naar een ‘True Smart Building’. Naast het volledig afwerken van uw project kunnen wij ook, dankzij onze ICT-kennis in computernetwerken, netwerkbeveiliging en programmatie zorgen voor een betrouwbaar, snel en goed beveiligd computernetwerk welke aan de basis ligt van ieder smart home systeem.
Keysoft-Solutions Diensten Home Automation - Installatie

Installatie

Bekabeling & montage

Keysoft-Solutions Diensten Home Automation - Programmatie

Programmatie

Configuratie & Testen

Keysoft-Solutions Diensten Home Automation - Integratie

Integratie

Koppeling Externe systemen

Keysoft-Solutions Diensten Home Automation - Bijstand

Bijstand

Voor de doe het zelver

Installatie

Bekabeling & montage

Programmatie

Configuratie & Testen

Integratie

Externe systemen

Bijstand

Doe het zelf

Keysoft-Solutions - Loxone - Smart Home - Products
Een Smart Home Op Maat

Eindeloze Mogelijkheden

Het hebben van een smart home brengt vele voordelen met zich mee. Vele triviale handelingen kunnen geautomatiseerd zodat er meer tijd vrijkomt voor andere dingen. Het verhoogt de veiligheid door de implementatie van een inbraak, brand, water alarm. De binnentemperatuur regelt zichzelf en werkt samen met uw zonnewering. Irrigatie van uw tuin of het automatische beheer van uw zwembad. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Lees meer…
Heeft u de knoop doorgehakt en kiest u voor een smart home systeem dan heeft u 2 opties. U kan het project volledig door ons laten regelen. Na grondig overleg met u als klant voeren wij de gewenste installaties van A tot Z uit. Indien u meer het doe-het-zelf type bent dan kunnen wij u ook helpen. Indien u het smart home materiaal voor uw project bij ons besteld, begeleiden wij u in het installatie en programmatie traject. U kan dan steeds bij ons terecht voor hulp of bijstand.
Interesse in het Loxone systeem?

Bezoek onze demowoning!

Wenst u de kracht en de functionaliteiten van een smart home zelf te ervaren. Dat is geen probleem, maak een afspraak en kom langs in onze demo woning. In tegenstelling tot andere demoruimtes die precies gebouwd zijn voor het tonen van voorzichtig voorbereide scenario’s word er in ons ‘demo huis’ effectief gewoond. Dit bied u dus een kijk in een reële situatie met dagdagelijkse taken en functionaliteiten die geautomatiseerd werden.
Eén Aanspreekpunt

Voor Al
Uw ICT Benodigdheden

Bent u op zoek naar een ICT-partner? Dan bent u bij Keysoft-Solutions op de juiste plaats. Kom eens praten over uw project en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden voor uw vereisten.

Netwerken

Computernetwerken voor thuis of uw onderneming.

Software

Software op maat van uw onderneming

Online Presence

Websites, webshops en bijhorende hosting

Netwerken

Computernetwerken voor thuis of uw onderneming.

Software

Software op maat van uw onderneming

Web

Websites, webshops en hosting

U Heeft Een Idee?

U Bedenkt Het Wij Maken Het

Als ondernemer weet u het best hoe u uw onderneming moet runnen. Het identificeren van bottlenecks, zwakke plaatsen in de bedrijfsflow en plaatsen waar de efficiëntie kan verhoogd worden horen daar ook bij. Deze problemen komen vaak door een snelle groei of door het niet tijdig investeren in degelijke infrastructuur en/of software die aansluit bij de bedrijfsprocessen en zo uw onderneming ondersteund.
Bovenstaande problemen kunnen vaak opgelost worden door gebruik te maken van goede infrastructuur opgezet specifiek voor uw onderneming en/of maatsoftware die de volledige flow bevat met doorgedreven automatische processen en rapportering. Keysoft-Solutions specialiseert zich in de hierboven vermelde oplossingen en helpt u graag verder met het volledig uitwerken van uw idee. Ons doel is het optreden als een totaalleverancier voor u en uw onderneming.
Computernetwerk

Op Maat
Van Uw Vereisten

Wij helpen u of uw onderneming met het ontwerpen van uw netwerk, het bekabelen en aansluiten van de kabels. Het leveren van de nodige netwerk hardware en configuratie ervan. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen met bijkomende opties als camerabewaking, toegangscontrole en telefonie.
keysoft-solutions_unify_talk_1
keysoft-solutions_unify_protect_1
keysoft-solutions_unify_access_1
Op Maat Gemaakte

Oplossingen voor
bedrijven en particulieren

Keysoft-Solutions is een ICT-onderneming opgericht in 2015 dat zich specialiseert in het leveren van kwaliteitsvolle en betaalbare oplossingen. Het bedrijf specialiseert zich in: building automation (smart homes & smart offices), computernetwerken, (maat)software en websites. Sinds kort bieden wij ook een webshop aan waar zowel bedrijven als particuleren terecht kunnen voor al hun building automation, netwerk en computer materiaal. Waarom kiezen voor Keysoft-Solutions?
Grondige Analyse

In de besprekingsfase het project wordt eerst een beknopte pre-analyse gemaakt in overleg met de klant. Bij aanvang van het project wordt een doorgedreven analyse gemaakt.

Advies & Ondersteuning

Zowel voor, tijdens als na het project of uw aankoop staan wij steeds klaar om u en/of uw onderneming te ondersteunen met raad en daad.

Fixed Price Projecten

Op basis van een grondige analyse kunnen wij voor de meeste van uw projecten werken met het 'fixed price' principe. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Vlot Bereikbaar

U komt vlot met ons in contact en dit via verschillende kanalen. Daardoor zal u ook snel reactie krijgen. Als bedrijf krijgt u ook toegang tot ons teams kanaal.

Expertise

Grondige kennis van building automation, computernetwerken, programmeer technieken, computer hardware, product kennis en het opzetten en implementeren van websites.

Eén Aanspreekpunt

Daar wij zowel smart home, software, hardware en netwerk leverancier zijn kan u bij ons terecht voor al uw automation en ICT noden.

Enkel Maar

Tevreden Klanten

Maatsoftware

We werken al enkele jaren samen en dit steeds tot grote tevredenheid! Zo verloopt de communicatie altijd heel vlot en is het wederzijdse vertrouwen groot.

Tine H.
Recruitment Manager
Website

Een top website gecreëerd voor mij. Daar ben ik echt blij mee. Mijn eisen lagen hoog. Maar ze zijn allemaal ingewilligd. Top werk.

Hein V.
Zaakvoerder
Website + Huisstijl

Een hele vlotte samenwerking. Ik ben zeer tevreden met mijn website en krijg veel complimenten van mijn klanten.

Cynthia D.
Zaakvoerder
Een Greep Uit

Onze uitgewerkte Projecten
Portfolio

Bekijk een deel van onze gerealiseerde projecten samen met een live instagram feed. Meer projecten zijn te vinden op de projecten pagina of via onze instagram pagina @keysoftsolutionsbv. Er zijn ook customer cases & case studies beschikbaar op deze pagina.

Live Van Instagram #realisaties

Contact

Een vraag of een opmerkingen? Neem vrijblijvend contact op.

Een Greep Uit

Laatste Nieuwtjes &
Knowledgebase Artikels

Bekijk onze recentste nieuwsberichten en recentste knowledgebase artikelen samen met een live instagram feed. Al het nieuws is te vinden op de nieuws pagina of via onze instagram pagina @keysoftsolutionsbv. Al onze knowledge base artikels zijn beschikbaar op deze pagina.

Live Van Instagram #nieuws