Global Caché Partner - Global Caché Distributeur - Keysoft-Solutions

Global Caché Partner & Global Caché Distributeur

We kunnen met trots melden dat Keysoft-Solutions sinds kort distributeur en partner is van Global Caché IOT en Home Automation producten. Ondertussen zijn de Global Caché producten beschikbaar in onze online shop. Deze kan u terugvinden onder de rubriek modules of via de merkpagina van Global Caché.
Global Caché Partner - Global Caché Distributeur - Keysoft-Solutions

Het Bedrijf

Global Caché maakt sinds 2002 gebruiksvriendelijke HTTP-, WiFi- en IP-producten die betaalbare oplossingen bieden voor veeleisende verbindingen tussen high-end systemen voor de residentiële, commerciële en educatieve markt. Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van industriestandaarden en open systemen voor zowel industrie, professional als de consument.
Dankzij het gebruik van de open standaarden zijn de producten van Global Caché eenvoudig op te nemen in uw automatiserings- en besturingsomgevingen met behulp van welke besturings- en automatiseringssoftware u ook kiest, inclusief iOS (iPad, iPhone, iPod touch) en Android-apparaten, zelfs grote spelers zoals AMX, Control 4 en Crestron integreren naadloos.
Logo RTI - Keysoft-Solutions
Logo AMX - Keysoft-Solutions
Logo Control 4 - Keysoft-Solutions
Logo Crestron - Keysoft-Solutions
Logo Elan - Keysoft-Solutions
Hierboven een greep van home automation controle software die out of the box compatibel zijn met de Global Caché producten. Dit is slechts een kleine selectie. Er zijn vele andere apps en software beschikbaar die deze apparaten ondersteund. Daarnaast is het mogelijk om zelf integraties te schrijven aangezien deze modules over een API beschikken. Bij vragen hierover kan u zeker bij ons terecht. Wij hebben hiervan code voorbeelden liggen.
Meer informatie over Global Caché kan u hier vinden.

Beschikbare Product Gamma's

Als Global Caché partner kunnen wij vlot alle producten uit de Global Caché catalogus leveren zelfs indien wij dit niet lokaal op voorraad hebben. Aarzel niet ons te contacteren indien een product online niet beschikbaar is.

Een Vraag? Hulp Nodig?

Naast de losse verkoop van Global Caché producten kunnen wij u en/of uw bedrijf ook helpen met het ontwerpen, bekabelen, opzetten en programmeren van uw smart home. Als officiële Global Caché partner en distributeur zijn wij perfect in staat om u bij uw project bij te staan met advies en uitvoering. Op die manier hoeft u zelf niet wakker te liggen van alle complexiteiten. Indien u interesse heeft neem gerust vrijblijvend contact op dan kunnen we uw project samen bespreken. Meer informatie over de voordelen van het samenwerken met een smart home bedrijf met een gedegen IT-kennis kan u hier lezen.
Een webshop met advies
Bij de webshop van keysoft-solutions is advies altijd inbegrepen. Twijfelt u bijvoorbeeld over welk product u moet nemen of hoe deze te bekabelen? Profiteer dan van onze expertise. Wij geven uw zo snel mogelijk een antwoord.

Andere Producten

Omdat we Global Caché Partner en Global Caché distributeur zijn wil dat niet zeggen dat wij enkel deze producten verdelen. Wij blijven ons gamma aanvullen met alle automation hardware nodig om uw projecten te realiseren.

Een reactie achterlaten